HOT PRODUCTS

About us

Themeluar në dhjetor të vitit 2006. Ne jemi prodhues profesional në prodhimin e lartë rul gjilpërë saktësi dhe rul cilindrik, pin vendndodhjen dhe të ndryshme të përshtatur material.All këto produkte janë përdorur gjerësisht në fushën e manipulues, makineri lectric, retarder, duke mbajtur dhe products.we të tjera robot kemi një ekip të ri për këtë fushë, ne kemi përparësi në pranimin e ideve të reja dhe ndryshime, ne gjithashtu mund të bashkëpunojnë në mënyrë aktive me kërkesat në kohën e duhur dhe ndjekja, për të përmirësuar dhe të jetë i suksesshëm së bashku!

  • Our company is working by the operation principle of ndershmëri
  • Ne jemi të mbështetur nga profesionistë me përvojë shumë dhe njohuri, të cilët kanë ekspertizë të madh në fushën e tyre përkatëse.  Këta profesionistë ... profesional
  • Të gjithë të punësuarit në fabrikë, dyqan, dhe zyra janë duke luftuar për një qëllim të përbashkët për të siguruar cilësi më të mirë dhe të shërbimit.  biznes të vërtetë është për të marrë situatë të favorshme ... cilësi

FEATURED PRODUCTS

our blog

  • kështu01
  • kështu03
  • kështu02
  • kështu05