Rreth Nesh - Ziguang rul gjilpërë Co, Ltd

Rreth nesh

XR

Themeluar në dhjetor të vitit 2006. Ne jemi prodhues profesional në prodhimin e lartë rul gjilpërë saktësi dhe rul cilindrik, pin vendndodhjen dhe të ndryshme të përshtatur material.All këto produkte janë përdorur gjerësisht në fushën e manipulues, makineri lectric, retarder, duke mbajtur dhe products.we të tjera robot kemi një ekip të ri për këtë fushë, ne kemi përparësi në pranimin e ideve të reja dhe ndryshime, ne gjithashtu mund të bashkëpunojnë në mënyrë aktive me kërkesat në kohën e duhur dhe ndjekja, për të përmirësuar dhe të jetë i suksesshëm së bashku!

tona Certifikata

da6d7282
XRT
b12213e0